Weyside Extension

Beautiful grey kitchen

Extension and remodelling to create a large family home well as a new office for Weyside Architects.  

 

The new extension was designed as a 'coach house' annex to the existing building with great care taken to match the existing details.  The result is a much better proportioned property with significant additional space and a harmonious design.

Three rooms were knocked together to provide a large kitchen which opens onto a new terrace for outside dining.  Under the terrace there is  a lot of extra storage. At the first floor there is a new master suite with high vaulted ceilings.

New terrace
New terrace

The new terrace provides space for eating outside (with lots of storage underneath!)

Vaulted ceiling
Vaulted ceiling

A generous ceiling with beautiful ceramic lights

Entrance Hall
Entrance Hall

A new encaustic tile floor adds drama to the entrance hall